Segítse Ön is adója 2%-ával szervezetünket!

  A törvények értelmében idén is adott a lehetőség, hogy a már egyébként befizetett adó 2%-ával segítsen egy választott civil szervezeten.

   Szeretnénk megkérni Önöket,hogy az adójuk két százalékával támogassák a Magyar Közösségi Házat működtető Nagykapos és Vidéke Társulás tevékenységét. A támogatást szervezetünk a régió magyar önazonosságának erősítésére, valamint az Ung-vidéken megvalósuló és Ung-vidék értékeit népszerűsítő kulturális és közösségi rendezvényekre fordítja.

 


Szervezetünk adatai a 2%-os nyilatkozathoz

  Név (Obchodné meno alebo názov):   Združenie Vežké Kapušany a okolie
  Székhely (Sídlo - obec, ulica, číslo):   Vežké Kapušany 079 01, Čepež 64
  Jogi forma (Právna forma):   Občianske združenie
  Azonosítószám (IČO / Identifikačné číslo prijímateža):   35538368


  Ha Ön úgy dönt, hogy támogatja céljaink megvalósulását és az intézmény életben maradását, nem kell mást tennie, csak kitöltenie a szükséges nyomtatványokat az Ön és a szervezetünk adataival és leadni a lakhely szerint illetékes adóhivatalban vagy szervezetünk székhelyén, a nagykaposi Magyar Közösségi Házban.

  1. Amennyiben Ön alkalmazott és adóelszámolását munkáltatója végzi, kérje meg, hogy az adó befizetéséről állítson ki igazolást az Ön részére POTVRDENIE O ZAPLATENÍ DANE nyomtatványon. Ez alapján már könnyen kitölthető az adó 2 %-áról szóló nyilatkozat ( VYHLÁSENIE o poukázaní sumy do výšky 2% zaplatenej dane). A szervezetünk adataival kitöltött nyomtatvány a Magyar Házban is beszerezhető.
  2. Amennyiben Ön mint fizikai személy ad be adóbevallást ( A típusú vagy B típusú), ebben az esetben az adóbevallás végén található "Vyhlásenie o poukázaní podielu zaplatenej dane fyzickej osoby podža § 50 zákona" dokumentumot kell kitöltenie.
  3. Jogi személyek felajánlása esetén az adóbevallás IV. részét kell kitöltenie.

  További információk a 2% felajánlásával kapcsolatosan a rozhodni.sk honlapon találhatóak.

  Köszönjük bizalmát!